Välkommen till Redovisningsdagen!

Årets redovisningsdag utgår från den nyligen publicerade KFi-rapporten, ”Bedömd nyttjandeperiod av materiella anläggningstillgångar i kommunsektorn – en praxisundersökning”. Under seminariet kommer vi att fördjupa oss i praxis kring den bedömda genomsnittliga nyttjandeperioden för respektive grupp av materiella anläggningstillgångar som förekommer i balansräkningen. Vidare kommer vi att diskutera vilka upplysningar som vanligtvis lämnas om hur den bedömda nyttjandeperioden fastställs. Rapporten visar att det finns relativt stora variationer inom kommunsektorn när det gäller vilka upplysningar som lämnas. På seminariet kommer vi därför även att ta upp de faktorer som tenderar att förklara dessa skillnader.

Medverkande
Pierre Donatella, docent i offentlig förvaltning, arbetar som lektor på Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet samt är även verksam på Kommunforskning i Västsverige.

Seminariet äger rum den 15 december 2023, kl 11.00-12.00

När? 15 december kl 11.00–12.00. Anmäl dig senast den 13 december

Var? Seminariet hålls via Zoom, länk skickas per mail 14 december

Hur? Anmäl dig här eller via KFis hemsida www.kfi.se

Pris? Seminariet är kostnadsfritt

 

Läs mer om Redovisningsdagen här (PDF)

 

 

Dela det här inlägget